Deze slimme apparaten wil jij in jouw badkamer

Slimme apparatuur is te koop voor jouw hele woning. We kennen allemaal de robotstofzuiger en de slimme thermostaat. Alleen er is meer. Je kunt jouw hele badkamer inrichten met slimme apparaten. Ben je benieuwd naar de apparatuur? Lees dan snel met ons mee.

Een slimme spiegel

Een slimme spiegel maakt niet ineens een andere persoon van jou. Wel heeft een slimme spiegel wat handige snufjes. Bij de ene spiegel beschik je over een rand LED verlichting om je spiegel. Dat is ideaal als je jouw make-up moet doen. 

Andere spiegels hebben weer een ingebouwde digitale klok. Ook dat is handig als je je aan het klaarmaken bent. Zo weet je te allen tijde hoeveel tijd je nog hebt voordat je bij dat feestje moet zijn. 

Dan heb je nog spiegels met ingebouwde speakers, want of je je nou klaar moet maken voor een feestje of een werkdag. Zonder muziek klaarmaken is natuurlijk geen optie! Zet je favoriete nummers al op tijdens het douchen en swing en zing lekker mee.

Een slim toilet

De Japanse toiletten zijn jou misschien niet onbekend. Het zijn toiletten met een bedieningspaneel. Deze kunnen de bril verwarmen of de straal van het bidet instellen. Deze  toiletten zijn niet alleen in Japan een ding. Ook jij kunt zo’n slimme wc in jouw badkamer laten installeren. Zo heb je nooit meer last van een koude bril, want je stelt zelf de temperatuur in en er wordt automatisch doorgespoeld na elke boodschap.

De slimme douche

Ben je ook een persoon die ‘s ochtends eerst de douche in moet stappen om lekker wakker te worden? Dan is het toch ideaal als je de douche al op de gewenste temperatuur in kan stellen via je jouw telefoon? Ook tijdens het douchen kun je de douche bedienen, in dat geval met je stem. Stel een andere temperatuur in als je je haren uitspoelt bijvoorbeeld. Zo wordt jouw douche ervaring heel persoonlijk.

De watersensor

Als moeder ben je vaak met talloze dingen tegelijk bezig. Wil je net in bad gaan roept een van je kinderen dat ze niet kunnen slapen. Vervolgens ga je verder met de was en vergeet je dat je het bad vol hebt laten lopen. Binnen mum van tijd staan heel de badkamer blank. Met een slimme watersensor wordt je gewaarschuwd als de badkamer vol water loopt. Zo ben je er hopelijk nog op tijd bij, voordat het leidt tot lekkages. 

Geef een reactie