Jouw telefoon kan deze apparaten vervangen

Mobiele telefoons zijn vanzelfsprekend geworden. We kunnen niet meer zonder. Dit komt ten eerste omdat we altijd en overal bereikbaar willen zijn. Daarnaast vervangt jouw telefoon verschillende apparaten tegelijk. Laten we kijken welke apparatuur jij officieel niet meer nodig zou hebben.

Jouw laptop thuis

De kans is groot dat je jouw laptop thuis niet meer hoeft te gebruiken. Veel mensen hebben namelijk al genoeg aan een telefoon. Wil je iets opzoeken op het internet? Dan gebruik je toch gewoon jouw mobiel? Wil je een film kijken op Netflix of een andere streamingdienst? Dan kun je ook jouw telefoon gebruiken in plaats van je laptop. Hetzelfde geldt voor het schrijven van e-mails. Alles waar je vroeger echt een laptop voor nodig had is nu ook op jouw telefoon uit te voeren. Daarmee is jouw laptop eigenlijk overbodig geworden. Tenzij je echt huiswerk moet maken. Dan raden we een laptop wel weer aan.

Een navigatiesysteem

Vroeger moesten we altijd een navigatiesysteem meenemen als we op pad gingen met de auto. Tegenwoordig zie je nog weinig Tom Tom’s omdat veel auto’s over een ingebouwd navigatiesysteem beschikken. Bovendien hebben we zo’n los apparaat ook niet meer nodig, omdat we onze telefoon hebben. 

Zo’n kleine apparaat zoals onze mobiel is ook veel handiger. Als je de weg zoekt op vakantie of op een andere plek waar je lopend naar toe bent gegaan, dan is het wel handig als je de juiste route op kunt zoeken. Er zijn natuurlijk verschillende apps op je telefoon die jou de weg kunnen leiden. Een bekend voorbeeld is natuurlijk Google Maps.

Een fotocamera

Herinner je nog die tijden dat je moeder elke verjaardag weer een nieuwe fotocamera kocht? Als deze vol was liet ze al die foto’s ontwikkelen en gingen ze in een nieuw fotoboek. Hetzelfde gold voor vakanties en andere gelegenheden. Die tijden zijn wel voorbij ondertussen. We hebben nu onze telefoons, waarmee we oneindig veel foto’s kunnen maken. Het ontwikkelen hoeft tegenwoordig ook niet meer, want we gebruiken de foto’s vaak toch uitsluitend online. 

Onze mobiel maakt het dus veel makkelijker om foto’s te maken. Niet alleen omdat je ze meteen kunt gebruiken en door de oneindige opslag. Het is ook gewoon fijn dat je jouw telefoon toch altijd bij hebt en dat zo’n klein apparaat in staat is om de mooiste foto’s te schieten. Jouw telefoon zorgt ervoor dat je de mooiste herinneringen vast kunt leggen en dat is veel waard.

Geef een reactie