Deze gadgets komen er aan in 2023

Gadgets maken ons leven een heel stuk makkelijker. Met een paar slimme trucjes kun je tegenwoordig je hele woonkamer bedienen. Hoewel het soms ook eng is dat al die apparaten werken op spraak, maken we er toch graag gebruik van. Ben je benieuwd welke gadgets dit jaar waarschijnlijk op de markt komen? Je leest het in dit artikel.

Oura Smart Ring

De slimme ring

We kennen allemaal de smartwatch. Dat is een horloge die allerlei belangrijke data bij kan houden. Zo meet deze bijvoorbeeld hoeveel stappen je hebt gezet en houdt die jouw hartslag bij. Sommige mensen vinden een horloge alleen niet zo handig met het sporten. Voor die mensen is de slimme ring ontwikkeld. Het heeft in principe dezelfde functies als jouw Apple Watch. Zo houdt de ring het zuurstofgehalte in je bloed bij, maar meet het sieraad ook jouw verbrande calorieën en je slaapkwaliteit. Ook je ademhalingsfrequentie, huidtemperatuur en menstruatiecyclus is bij te houden met deze ring. Al die gegevens kun je bekijken in de app. Je kunt een prijs van ongeveer € 300 euro verwachten voor deze nieuwe gadget. 

De multifunctionele snijplank

Een snijplank had voorheen alleen maar een functie. Het werd namelijk alleen gebruikt om je groenten en vlees op te snijden en dat was het wel. Inmiddels is de multifunctionele snijplank ontworpen. Naast het snijden van je groenten en vlees, kun je er ook recepten op te volgen. Op deze manier hoef je geen kookboeken of andere apparatuur in de keuken te hebben. Alles wat je nodig hebt kun je op het ingebouwde schermpje zien. 

Kom je er tijdens het koken achter dat je een ingrediënt bent vergeten? Bel dan je partner even op en stuur hem naar de supermarkt. Dit kan overigens ook gewoon via deze multifunctionele snijplank. Deze stelt je namelijk in staat om met je vrienden of familie te videobellen. 

Je kunt het scherm van de plank afhalen, zodat je de snijplank weer goed proper kunt maken. Daar is namelijk allemaal over nagedacht. De prijs van deze gadget is alleen niet zo mals. Je betaalt al rond de € 700 voor deze snijplank. Wellicht alleen leuk om het bestaan ervan te weten, want voor dat geld koop je wel 200 snijplanken als het er niet meer zijn. Voor dat geld kun je al bijna een iPad hebben, die overigens ook nog een groter scherm heeft. Wij zijn benieuwd hoe veel mensen deze multifunctionele snijplank aan gaan schaffen.

Geef een reactie