Fijne gadgets voor in huis

Het leven is zoveel makkelijker door bepaalde gadgets. We kunnen dan ook niet meer zonder. Ze maken sommige handelingen namelijk totaal overbodig. Bovendien zorgen ze ervoor dat je bepaalde apparaten niet meer aan hoeft te schaffen. Alleen wat zijn nou gadgets die je echt niet mag missen in huis? Je leest het hieronder.

Gadgets voor in Huis

Een Quooker kraan

De kraan waar meteen kokend water uitkomt. Dat is natuurlijk de Quooker waterkraan. Wie deze kraan heeft, kan niet meer zonder. Je hoeft niet langer meer een waterkoker aan te schaffen, want het water komt gewoon kokend uit de kraan. Dat scheelt ook qua stroom en water. Met een waterkoker gaat namelijk heel wat water verloren, terwijl je met een quooker amper wat verspilt. 

 

Een dweil robot

De robotstofzuiger kennen we natuurlijk al jaren. Daar ervaren we dan ook veel plezier van. Terwijl jij op je werk bent, wordt jouw vloer gestofzuigt. Tegenwoordig kun je de vloer ook meteen laten dweilen. Zo ziet je huis er weer spik en span uit, als je ‘s avonds thuiskomt. Je hebt zelfs een dweilrobot die samenwerkt met je robotstofzuiger. Dat maakt het schoonmaken in huis nog makkelijker en leuker voor jezelf. Je hoeft immers zelf nog weinig te doen. 

 

Een wake up light

Heb je er moeite mee om wakker te worden in de ochtend? Dan ben je echt niet de enige. Er zijn meer mensen die daar moeite mee hebben, voornamelijk in de wintermaanden. In de zomer gaat het net wat makkelijker, als je natuurlijk wakker kunt worden door het licht. In de winter gaat dat natuurlijk wat moeilijker. Daarvoor is er het wake up light. De kleuren veranderen langzaam, waardoor je wakker wordt. Dat is net een fijnere manier van je ogen openen dan die wekker die hard staat te loeien. 

 

Een gordijn systeem

Wil je wakker worden zoals in luxe hotels, waar de gordijnen langzaam voor je open schuiven? Dat kun je thuis ook creëren. Er zijn verschillende gordijnsystemen die je eenvoudig kunt installeren. Via de app kun je de gordijnen op elke gewenste manier bedienen. Open de gordijnen bijvoorbeeld vanuit je vakantie, om zo inbrekers op afstand te houden. Dichte gordijnen overdag duiden namelijk op een leeg huis. Bovendien kun je ook een tijd instellen om een routine te creëren. Open de gordijnen bijvoorbeeld elke ochtend om 07:00 uur. Samen met het wake up light wordt jij helemaal energiek wakker voortaan.

Geef een reactie