De leukste spelletjes apps voor jouw telefoon

We kunnen niet zonder onze telefoons, omdat we die voor heel veel zaken gebruiken. Soms voor heel veel zakelijke dingen. Andere keren gebruik je de telefoon ook voor vrijetijdsbesteding. Zo scroll je bijvoorbeeld graag door social media, maar speel je ook weleens een spelletje. In dit artikel zetten we de leukste spelletjes apps voor jouw telefoon op een rijtje.

Monopoly GO

We hebben allemaal weleens het zenuwslopende Monopoly gespeeld. Daar is ook een online versie van. Gelukkig voor ons, speel je die gewoon op je telefoon. Net zoals Monopoly, kan het heel verslavend zijn. Dat komt natuurlijk omdat je er fictief geld mee kan verdienen. 

De online versie komt in principe op hetzelfde neer. Je dobbelt met dobbelstenen om zo steeds meer huizen te bouwen. Als jouw land vol is, dan ga je door naar het volgende level. Naast al het dobbelen en het verzamelen van huizen, kun je ook stickers verzamelen. Hoe meer stickers je verzamelt, hoe meer prijzen je krijgt in de vorm van dobbelstenen en geld. 

Words of Wonders 

We spenderen natuurlijk heel veel tijd op social media. Daar word je niet altijd veel slimmer van. Doordat we onze autocorrectie continu aan kunnen zetten, hoeven we woorden ook niet meer correct te spellen. Daag daarom jezelf uit om te kijken of je de Nederlandse taal nog wel onder de knie hebt.

Met Words of Wonders moet je woorden uit de Nederlandse taal zien te spellen. Als je alle woorden goed hebt, dan ga je door naar het volgende level. Ondertussen kun je muntjes verzamelen, die je weer in kunt zetten om letters te kopen. Ideaal als je echt niet weet wat het woord is.

De taalexpert Duolingo

Vlieg je met gemak door Words of Wonders? Dan is het natuurlijk tijd voor een nieuwe uitdaging. Denk er eens over na om een nieuwe taal te leren. Dat kan gemakkelijk met Duolingo. Kies een taal die jij heel graag wil leren, zoals Spaans bijvoorbeeld.

Duolingo is de ideale app om de basis van een taal te leren. Je kunt op jouw eigen tempo de basisbegrippen leren. Soms is dat al voldoende om jezelf verstaanbaar te maken op vakantie. Dat is voor veel mensen ook de reden om op Duolingo een taal te gaan leren. Als je jaar in en jaar uit naar hetzelfde land gaat, dan is het ook fijn als je jezelf verstaanbaar kunt maken.

Geef een reactie